Zapraszamy stań się jednym z Nas
Pakora
Szkl. mąki razowej i groszkowej z ciecierzycy
woda
curry
kminek rzymski
czarnuszka
sól
pieprz
brokuł
bakłażan
olej
Przygotuj ciasto: mąkę razową wymieszaj z mąką groszkową i przesiej przez sito. Dolej tyle wody, by powstało dość gęste ciasto. Wymieszaj. Dodaj curry (tak dużo, jak lubisz), kminek rzymski i czarnuszkę. Na końcu dopraw solą i pieprzem. Brokół podziel na różyczki. Bakłażana pokrój w plasterki i posyp solą. Po kilku minutach osusz go z soku pakierowym ręcznikiem. Warzywa maczaj w cieście i smaż w głębokim tłuszczu. Przed podaniem z nadmiaru oleju odsącz na papierowym ręczniku
http://xxphir-bhi-dil-hai-hindustanixx. … 09-11-26,n
Ostatnio edytowany przez Priyusia (2010-04-18 18:21:16)
Offline
Karan Arjun
Offline
'mniam mniam' fajna strona...
Nie próbowałam ja tego.. i jakoś mnie nie ciągnie..
Offline
Tina
ależ nie ma za co - błędy się zdarzają
Ostatnio edytowany przez Bollywood-Malva (2010-04-19 12:49:44)
Zapraszam na:
www.ebollywood.com.pl
Offline
A no nie lubię.... i ten broku.. A fe..
Offline