Zapraszamy stań się jednym z Nas
Kajal1997 napisał:
Moim zdaniem nic nie musisz poprawić.Twoje nagłówki co widzę to lepsze.A ten nagłówek na to forum jest po prostu cudowny. Widać , że masz talent.Jeśli można : w jakim programie robisz.?
A ja też coś pokombinuję. Jak coś zrobię - wstawię.
Dzieki. Hm, dopiero zrobiłam tylko 4, w sumie mnie też się podobają, robię je tylko z jednego zdjęcia i robię je w Photoscape, tak jakoś same wychodzą, a innego programy nie zbytnio mogę zainstalować czy coś, bo mój tata jest taki, ze zaraz bd wrzeszczał co to za śmieci, najbardziej z tych 4 mi się podoba na forum www.srk-priyanka.pun.pl też mojej roboty : D także jakbym robiła w innych programach pewnie by nie wyglądały tak dość ładnie jak te .
natasza4400 Twój jest bardzo pomysłowy, fajny, i wg . Super Ci wyszedł . Tylko trochę napis jest nie czytelny .
Ostatnio edytowany przez Priyanka (2011-05-17 15:33:04)
Natasza! Jejaaa!! Widać, ze napracowałaś się na mega! Genialny efekt Ci wyszedł, wspaniały wręcz!! Takie maleńkie foteczki tak i wgl. No super, super. Napis faktycznie mało czytelny, moze mogłaś dać jakiś kontrastowy, czy cuś? Ale tak czy siak. extra!!
Priyanka, logo jest bardzo ładne. Jak robisz z jednego zdjęcia, to raczej krytyki nie usłyszysz, bo nie wycinasz krzywo, nie łączysz źle i takie tam ^ ^ Często wystarczy tylko jedno zdjęcie Wspaniałego i jest git, nie trzeba przerabiać za dużo, wiec jest dobrze - naprawdę!
Avantika napisał:
Priyanka, logo jest bardzo ładne. Jak robisz z jednego zdjęcia, to raczej krytyki nie usłyszysz, bo nie wycinasz krzywo, nie łączysz źle i takie tam
^ ^ Często wystarczy tylko jedno zdjęcie Wspaniałego i jest git, nie trzeba przerabiać za dużo, wiec jest dobrze - naprawdę!
Heh . To miłe , dzięki no fakt w sumie masz racje, chociaż nie mam nawet jak się nauczyć robić z kilku zdj, no niestety , złośliwość taty ...
Rozumiem. Możesz doklejać w Paint nawet
Tylko tak trzeba być zręcznym i jako.s by może poszło ;d
Śliczny nagłówek
Nataszo świetne logo i też sie zgodze z napisem a ja też jakąś nową propozycje pokazę tylko musze zrobic
www.shahrukhkhan.ocom.pl
Poprostu cudeńko
Administrator
Śliczne nagłówki
Super nagłowek Kajal1997 ja coś wykombinuje niebawem.
www.shahrukhkhan.ocom.pl
Żona dla zuchwałych
Ja też coś pokombinuje
Moja skromna propozycja:
www.shahrukhkhan.ocom.pl
Administrator
Bardzo ładny
Dawno nie było żadnej propozycji może ktoraś z was coś nowego wykombinuje.
Wszystkie propozycje są w galerii tutaj macie link Nagłówki forum
www.shahrukhkhan.ocom.pl